ΥΛΙΚΑ
2 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι
1 κουτ. γλυκού αλάτι
2/3 φλιτζ. φρέσκο βούτυρο
6 κουταλιές νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κοσκινίζετε το αλεύρι και το μετράτε με κανονικό φλιτυζάνι τσαγιού. Το ξανακοσκινίζετε με τα στεγνά υλικά. Τρίβετε το βούτυρο. Ζυμώνετε προσθέτοντας και το νερό. Αφήνετε τη ζ'υμη να ξεκουραστεί για 15 λεπτά. Σε πολλές συνταγές η ζύμη της τάρτας ψήνεται χωρίς την γέμιση. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν οι τάρτες ψηθούν τις βγάζετε από τις φόρμες τις αφήνετε να κρυώσουν και κατόπιν τις γεμίζετε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου