ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΡΝΙΟΥ-ΚΑΤΣΙΚΙΟΥ-ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΑΡΙΘΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ
1. ΚΕΦΑΛΙ
2. ΛΑΙΜΟΣ...............................ΓΙΑ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΑΧΝΙΣΤΟ
3. ΡΑΧΗ....................................ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΨΗΣΙΜΟ
4. ΣΠΑΛΑ.................................ΓΙΑ ΨΗΤΟ
5. ΣΤΗΘΟΣ...............................ΓΙΑ ΑΧΝΙΣΤΟ
6. ΠΛΕΥΡΑ...............................ΓΙΑ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΑΧΝΙΣΤΟ
7. ΜΠΟΥΤΙ...............................ΓΙΑ ΨΗΤΟ
Για άχνισμα είναι ο σβέρκος, το στήθος και τα πλευρά.
Για ψητά είναι ο μηρός, η σπάλα και η ράχη.
Για σύντομο ψήσιμο είναι από το μπούτι και την ράχη.
Επίσης ο λαιμός και ο σβέρκος χρησιμοποιούνται για ραγκού. Η ράχη είναι κατάλληλη και για ψητό-ρολό.