ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό μύδια
6-7 κρεμμυδάκια στιφάδου
1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
1 κουταλιά μαιντανό ψιλ.
1 κουτί κονκασέ ντομάτα
1 φύλλο δάφνης
2-3 μπαχάρια ολόκληρα
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο νερό και βράζετε τα μύδια μέχρι να ανοίξουν. Τα καθαρίζετε από το κέλυφος τους και τα σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι, το βούτυρο, την δάφνη και τα μπαχάρια. Αφού τα σωτάρουμε για 5 λεπτά ρίχνουμε την ντομάτα με λίγο νερό να πάρουν μια βράσει. Μετά ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20-25 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
1 1/2 κιλό μύδια
6-7 κρεμμυδάκια στιφάδου
1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
1 κουταλιά μαιντανό ψιλ.
1 κουτί κονκασέ ντομάτα
1 φύλλο δάφνης
2-3 μπαχάρια ολόκληρα
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο νερό και βράζετε τα μύδια μέχρι να ανοίξουν. Τα καθαρίζετε από το κέλυφος τους και τα σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι, το βούτυρο, την δάφνη και τα μπαχάρια. Αφού τα σωτάρουμε για 5 λεπτά ρίχνουμε την ντομάτα με λίγο νερό να πάρουν μια βράσει. Μετά ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20-25 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.