ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΥΛΙΚΑ

2 κιλά κολοκύθια

3 μέτριες πατάτες
3 αυγά
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι
αλάτι και πιπέρι
1 κουταλάκι ρίγανη
μαιντανός ψιλ.
1 κουταλάκι βασιλικός τριμμένος
αλεύρι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Πλένετε τα κολοκύθια, καθαρίζετε τις πατάτες τα ξύνετε στον τρίφτη και τα αφήνετε όλα στο τρυπητό να στραγγίξουν πιέζοντας τα με το χέρι σας να φύγουν τα ζουμιά τους. Βάζετε το υλικό το τριμμένο τυρί, τα αυγά , το αλάτι, το πιπέρι, τον μαιντανό, τον βασιλικό και την ρίγανη. Τα ζυμώνετε καλά πλάθετε το μίγμα σε κεφτέδες τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.