ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ


ΥΛΙΚΑ

500 γρ. τυρί φέτα τρίμμα
250 γρ. βούτυρο
250-300 γρ. αλεύρι σκληρό
1 ποτηράκι κονιάκ ή ούζο





ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ κάνουμε στη μέση μια λακούβα και ρίχνουμε μέσα το τυρί, το βούτυρο, το κονιάκ και το ζυμώνουμε πολύ καλά. Όταν γίνει μια σφικτή ζύμη την βάζουμε στο ψυγείο 2-2 1/2 ώρες. Παίρνουμε κομματάκια από την ζύμη και φτιάχνουμε μικρούς βόλους σαν καρύδια αλλά πλακωτούς μέχρι 1-2 πόντους, την βάζουμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.