ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ

150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

ελάχιστο αλάτι
2 κουτ. σούπας νερό
4 αυγά
3-4 κουτ. σούπας ζάχαρη
άρωμα βανίλιας
250 γρ. σαντιγί
λίγα ψιλοκ. αμύγδαλα




ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα, το αλάτι, το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Χτυπάμε τα κροκάδια και προσθέτουμε την βανίλια. Χτυπάμε τα ασπράδια και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Τα ρίχνουμε στο μίγμα της σοκολάτας και τα ανακατεύουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τη σαντιγί. Σερβίρουμε σε ποτήρια και πασπαλίζουμε με τριμμένα αμύγδαλα.

Σχόλια