ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό λουκανικάκια χωριάτικα
6-7 καλαμποκάκια τουρσί
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
6-8 ραπανάκια
1 πράσο ( μόνο το άσπρο μέρος)
ζεματισμένο σε νερό
1 πράσινη πιπεριά
1 κουταλιά ξύδι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνετε τα λουκάνικα σε αντοκολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινήσουν. Σε μια πιατέλα βάζετε όλα τα λαχανικά κομμένα σε κομμάτια καθώς και το βρασμένο πράσο. Από πάνω ακουμπάτε τα ψητά λουκάνικα. Περιχύνετε με το λάδι, το ξύδι και αλατοπιπερώνετε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου