ΥΛΙΚΑ
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
40 γρ. βούτυρο
1 φλιτζάνι τρίμα από κάστανα
1 κουτ. σούπας κρέμα ή
μαρμελάδα κάστανου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τη σοκολάτα. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά μέχρι να κάψει. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σοκολάτα και το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και αν χρειαστεί ξαναβάζουμε το κατσαρολάκι στη φωτιά. Μόλις λιώσει αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το τρίμμα κάστανου και την κρέμα. Ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το μίγμα και το παγώνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. Κατόπιν το βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε τρουφάκια. Άλλα ρολάρουμε σε τρίμμα σοκολάτας, άλλα σε ινδοκάρυδο και άλλα σε σκόνη κακάο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου