ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΚΡΑΣΙ-ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ-ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΥΛΙΚΑ

1 1/2 κιλό χοιρινό μπούτι σε κύβους
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκ.
3 κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες
1 σκελίδα σκόρδο σε φετάκια
λευκό κρασί
1 κύβο λαχανικών
λίγο κορν φλάουερ
μερικοί κόκκοι πιπεριού
αλάτι και πιπέρι





ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνετε τα κομμάτια του χοιρινού. Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, το σέλινο και τις πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά. Πασπαλίζετε με το κορν φλάουερ. Ρίχνετε το κρασί και σκορπίζετε το σκόρδο και τους κόκκους πιπεριού. Ρίχνετε τον κύβο λαχανικών και λίγο ζεστό νερό. Βράζετε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα του. Αλατοπιπερώνετε αν χρειαστεί και σερβίρετε με ρύζι πιλάφι.

Σχόλια