ΥΛΙΚΑ
1 λάχανο μικρό
1 πιπεριά φλωρίνης
1 πιπεριά κέρατο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 ντομάτες
1 μεγάλο πράσο
λίγο σέλινο
1/2 κιλό μοσχάρι
1 κούπα του καφέ ρύζι
λάδι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το λάχανο κατά μήκος σε μικρές λωρίδες, τις πιπεριές και όλα τα λαχανικά σε ροδέλες. Γεμίζουμε τον πάτο της κατσαρόλας με λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρά το μοσχάρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και ανακατεύουμε σιγά -σιγά μέχρι να πάει το λάδι παντού. Βάζουμε τα μπαχαρικά, προσθέτουμε ένα ποτηράκι νερό και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες. Ένα τέταρτο πριν προσθέτουμε το ρύζι και περιμένουμε μέχρι να μελώσουν τα υλικά. Σερβίρουμε με λεμόνι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου