ΥΛΙΚΑ
1 χεράκι από κατσίκι σε μερίδες
1 κρεμμύδι
4 αγκινάρες
2 καρότα
διάφορα χόρτα ( σπανάκι,μάραθο,σέσκουλα,αγριόπρασα κ.λ.π)
λίγο κρασί
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το κατσίκι σε λάδι μαζί με το κρεμμύδι, σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε λίγο να ψηθεί και να βράσει με λίγο νερό. Κατόπιν προσθέτουμε τις αγκινάρες, τα καρότα και τα αρωματικά χόρτα, αλάτι, πιπέρι. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα και τα βράζουμε με ανοιχτή την κατσαρόλα μέχρι να μείνουν με την σάλτσα τους.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου