ΥΛΙΚΑ
400 γρ. στήθος γαλοπούλας
300 γρ. μανιτάρια ( σαμπινιόν)
1 μικρό κρεμμύδι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το στήθος της γαλοπούλας σε ομοιόφορφα κομμάτια. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φρέσκα μανιτάρια και κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια. Θερμαίνουμε την τηγανοψηστιέρα ροδίζουμε γρήγορα τα φιλέτα τα γυρίζουμε, προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι και ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζουμε το σκεύος μας και ψήνουμε το κρέας για 15-20 λεπτά ανάλογα με το πάχος που έχουν τα κομμάτια της γαλοπούλας. Η σάλτσα που έμεινε από το ψητό την επεξεργαζόμαστε ανάλογα πως την θέλουμε εμείς.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου