ΥΛΙΚΑ
350 γρ. ανθότυρο
1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
1 κουτ. γλυκού μπέκιν πάουντερ
1 βανίλια
μέλι και κανέλα για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το ανθότυρο με την ζάχαρη πολύ καλά για να μην μείνουν σβώλοι. Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια και τελευταίο το αλεύρι με το μπέκιν. Ψήνουμε σε φορμάκια του κέικ βουτυρωμένα και αλευρωμένα στους 170-180 βαθμούς για 25 λεπτά. Θα φουσκώσουν λίγο γι' αυτό δεν τα γεμίζουμε ως επάνω. Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα αφήνουμε για 10-15 λεπτά και τα ξεφορμάρουμε. Βγαίνουν όμορφα και στρογγυλά σαν κεκάκια. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε με μέλι και κανέλα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου