ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι
4-5 πατάτες
λίγο άνηθο
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
1/2 κιλό φασολάκια μπαρμπούνια
2 κρεμμύδια ξερά
1 ντοματοπολτό
3 ντομάτες ψιλοκ.
λίγη ζάχαρη
λίγη κανέλα
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρέας με τα κρεμμύδια και τον άνηθο και σβήνουμε με το κρασί. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα φασολάκια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί και ρίχνουμε και τις ψιλοκομμένες ντομάτες καθώς και τον ντοματοπελτέ. Ρίχνουμε όσο νερό χρειαστεί και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Τα αφήνουμε να βράσουν περίπου μια ώρα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου