
ΥΛΙΚΑ
μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος και
κομμένος σε κομμάτια
4 ντομάτες
φρέσκα κρεμμυδάκια
4 σκελίδες σκόρδο
3 κολοκυθάκια
100 γρ. λάδι
δάφνη
αλάτι κια πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου και τα λαδώνουμε. Βάζουμε σε ένα τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα το λάδι, ψιλοκόβουμε μέσα τις ντομάτες ξεφλουδισμένες, τα κρεμμυδάκια ολόκληρα, το σκόρδο λιωμένο και τα καβουρδίζουμε. Προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες, αλάτι, πιπέρι και τη δάφνη κια ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 λεπτά. Τηγανίζουμε τον μπακαλιάρο και ρίχνουμε μέσα στο λάδι όλα τα χορταρικά και τα αφήνουμε να βράσουν ξεσκέπαστα για 15 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου