ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ


ΥΛΙΚΑ

4 μεγάλα μανιτάρια
2 φέτες ζαμπόν
1 κουτ. σούπας κοφτή βούτυρο
τυρί γραβιέρα
2 κουτ. σούπας αλεύρι
κόκκινο πιπέρι
λίγο αλάτι





ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τα μανιτάρια και αφαιρείτε τα κοτσάνια τους. Κόβετε τα κοτσάνια σε πολύ μικρά κομμάτια και τα ρίχνετε στο τηγάνι με λίγο αλάτι και το βούτυρο να μαλακώσουν. Όταν μαλακώσουν προσθέτετε το ζαμπόν ψιλοκομμένο και 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι και τα ανακατεύετε όλα μαζί. Γεμίζετε με το μίγμα αυτό τα μανιτάρια που έχετε τοποθετήσει ανάποδα σε ένα πυρέξ. Σκεπάζετε κάθε μανιτάρι με μια λεπτή φέτα γραβιέρα, πασπαλίζετε με λίγο κόκκινο πιπέρι και βάζετε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια