ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό σπανάκι
1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκ.
2 φλιτζ. τσαγιού νερό
1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι
λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε το σπανάκι, το πλένετε με χλιαρό νερό το ζεματάτε και το στραγγίζετε. Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι. Ρίχνετε το σπανάκι, το νερό, το αλάτι και πιπέρι. Όταν πάρει βράση ρίχνετε το ρύζι, σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει για 20 λεπτά. Το σερβίρετε με λεμόνι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου