ΥΛΙΚΑ
4-5 μοσχαρίσια κότσια σε φέτες
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκ.
1 ποτήρι του νερού κρασί λευκό
2 ντομάτες τριμμένες
1 κύβο βοδινού
λίγο αλεύρι
λάδι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλευρώνουμε τις φέτες από το κότσι, τις περνάμε ελαφρά από το τηγάνι και τις στρώνουμε σε μια γάστρα. Αλλάζουμε το λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, τον κύβο, αλάτι και πιπέρι ( αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και διάφορα βότανα για άρωμα όπως θυμάρι, βασιλικό κ.λ.π.). Αφήνουμε να πάρει μια βράση και κατόπιν περιχύνουμε με την σάλτσα μας το κρέας. Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου