ΥΛΙΚΑ
κότσι χοιρινό
πατάτες κομμένες για φούρνο
σκελίδες σκόρδου κομμένες σε φέτες
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψί βάζουμε το κότσι και το μαχαιρώνουμε βαθιά σε 2 σημεία και μέσα βάζουμε το σκόρδο και ρίχνουμε αλάτι και αρκετό πιπέρι. Προσθέτουμε στο ταψί λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε στο φούρνο στο πιο δυνατό. Μετά από 40 λεπτά το γυρίζουμε από την άλλη μεριά, προσθέτουμε τις πατάτες, τις αλατίζουμε, συμπληρώνουμε αν χρειάζεται λίγο νερό ακόμη και το βάζουμε ξανά στο φούρνο για άλλα 40 λεπτά. Μόλις πιάσει κρούστα το κότσι σκεπάζουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 1 ώρα περίπου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου