ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΥΛΙΚΑ

225 γρ. αλεύρι
1 κουτ. γλυκού μπέκιν πάουντερ
λίγο αλάτι
150 γρ. μαργαρίνη
100 γρ. ζάχαρη
50 γρ. σοκολάτα ψιλοκ. ή νιφάδες
1 αυγό




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε στο μίξερ την μαργαρίνη και την ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα μίγμα. Ρίχνετε το αυγό και όταν ομοιγενοποιηθεί ρίχνετε το αλεύρι που έχουμε ανακατέψει με το μπέκιν, το αλάτι και τα κομμάτια σοκολάτας. Βάζετε το μίγμα σε ένα πιάτο, το σκεπάζετε με μια μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Το ζυμώνετε ξανά ελαφρώς εάν έχει σπάσει. Το κάνετε ρολό και το κόβετε στονένα πόντο. Βάζετε τα κομμάτια στο ταψί με λαδόκολλα σε απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν λίγο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς για 30 λεπτά.

Σχόλια