ΓΑΛΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

 ΥΛΙΚΑ

1 1/2 κιλό γαλέος
450 γρ. λάδι
450 γρ. νερό
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκ.
λίγο μαιντανό ψιλοκ.
χυμό 1 λεμονιού
6-8 κομμάτια κεφαλοτύρι
αλάτι και πιπέρι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε σε μια κατσαρόλα με χαμηλά τοιχώματα το νερό, το λάδι, το ψάρι, το σκόρδο, λίγο αλάτι και το μαιντανό να βράσουν. Όταν βράσουν ρίχνετε το πιπέρι, το χυμό λεμονιού και το κεφαλοτύρι και τα αφήνετε να πάρουν μερικές βράσεις. Πρέπει να μείνει μόνο με την σάλτσα του.

Σχόλια