ΜΟΣΧΑΡΙ ΦΡΙΚΑΣΕ


ΥΛΙΚΑ

650 γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλοκ.
2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκ.
1 καρότο ψιλοκ.
2 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό
2 κροκάδια αυγών
1 λεμόνι
αλεύρι
αλάτι και πιπέρι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια, τα πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι, τα αλευρώνετε και τα σωτάρετε με το βούτυρο. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, το σέλινο, το καρότο και το νερό. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Το τραβάτε από την φωτιά και δένετε την σάλτσα με 2 κροκάδια και με το χυμό λεμονιού.

Σχόλια