
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μακαρόνια
1 κουτάκι ντοματοπελτέ μικρό
ψιλοκομμένη ντομάτα
1 κουταλιά λάδι
2 σκελίδες σκόρδο
λίγη ρίγανη
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και κατόπιν τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Εν τω μεταξύ σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το λάδι, τα σκόρδα, τη ντομάτα, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσει η σάλτσα. Περιχύνουμε με την σάλτσα τα μακαρόνια και σερβίρουμε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου