ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ


ΥΛΙΚΑ

8 φέτες χοιρινό φιλέτο
3 κουτ. κοφτές μουστάρδα
3 κουτ. βούτυρο
3 κουτ. ξύδι λευκό
1 κουτ. μαιντανός ψιλοκ.
αλάτι και πιπέρι





ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις φέτες σε κύβους (ή μπορούμε να τις αφήσουμε και ολόκληρες) τα αλατοπιπερώνουμε, τα αλείφουμε με μουστάρδα και τα κοκκινίζουμε σε καυτό βούτυρο σε ένα τηγάνι και από όλες τις μεριές. Προσθέτουμε το ξύδι και το μαιντανό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να σιγοτηγανίζονται για ένα τέταρτο της ώρας ακόμα ώσπου να αποτελειώσουν το ψήσιμό τους.

Σχόλια