ΥΛΙΚΑ
4 μεγάλες φρυγανιές
4 αυγά
1 φλιτζ. τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο
100 γρ. φρέσκο βούτυρο
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε τις φρυγανιές κόβουμε γύρω-γύρω τις άκρες και αλείφουμε με βούτυρο την μια πλευρά. Χωρίζουμε τα αυγά κρατάμε τους κρόκους και χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα σφικτή. Πάνω στην φρυγανιά που έχουμε βάζουμε γύρω-γύρω μαρέγκα και σην μέση τοποθετούμε ολόκληρο τον κρόκο. Βουτυρώνουμε το ταψί βάζουμε τις φέτες στη σειρά τις πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και πιπέρι, σκορπάμε κομμάτια βούτυρου και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 30 λεπτά ώσπου να ροδίσουν.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου