ΤΥΡΟΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ

1 1/2 φλιτζ. τσαγιού κεφαλοτύρι
4 αυγά
1/2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
1 κουτ. γλυκού μπέκιν πάουντερ
λίγο μαιντανό ψιλοκ.
βούτυρο για το τηγάνισμα
αλάτι και πιπέρι






ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέκιν πάουντερ, τον μαιντανό, το κεφαλοτύρι κομμένο σε κομμάτια, λίγο αλάτι και πιπέρι. Όλα τα υλικά τα ανακατεύουμε και βάζουμε βούτυρο στο τηγάνι να κάψει. Παίρνουμε σε μικρό κουταλάκι από το μίγμα δίνουμε σχήμα στρογγυλό και το τηγανίζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Τα γυρίζουμε με δυο πηρούνια χωρίς να τα τρυπήσουμε και να προσέξουμε να μην καούν. Τα βγάζουμε σε μια πιατέλα και τα σερβίρουμε ζεστά.

Σχόλια