ΥΛΙΚΑ
300 γρ. ρύζι ( 2 1/2 φλιτζάνια)
400 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα
1 κύβο χορταρικών
1 κρεμμύδι
ρίγανη
βασιλικό
λίγο μαιντανό
3 κουταλιές λάδι
πιπέρι σε κόκκους
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε σε χαμηλή φωτιά στο λάδι, προσθέτετε τα ντοματάκια λιωμένα με το πηρούνι, αλάτι, πιπέρι, αρκετή ρίγανη και τον κύβο θρυμματισμένο. Αφήνετε να βράσουν πάντα σε χαμηλή φωτιά για 1-2 λεπτά, ρίχνετε το ρύζι και λίγο-λίγο βραστό νερό, ανακατεύοντας. Μετά από 15-20 λεπτά σβήνετε τη φωτιά, ρίχνετε ψιλοκομμένο μαιντανό και βασιλικό, ανακατεύετε και αφήνετε για λίγο με κλειστό το καπάκι πριν σερβίρετε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου