ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκ.
1/2 κιλό ντομάτες
1/2 φλιτζ. τσαγιού άσπρο κρασί
1 κουταλιά αλεύρι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το κοτόπουλο σε μερίδες. Ζεσταίνετε το βούτυρο και κοκκινίζετε το κοτόπουλο. Ρίχνετε το κρεμμύδι και όταν μαραθεί προσθέτετε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Τα σοτάρετε όλα μαζί και ρίχνετε το κρασί. Όταν εξατμιστεί προσθέτετε τις ντομάτες αφού τις έχετε περάσει από τον τρίφτη, σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοψηθεί για 1 1/2 ώρα ρίχνοντας κατά διαστήματα αν χρειαστεί λίγο νερό. Το συνοδεύετε με όποιο ζυμαρικό επιθυμείτε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου