ΥΛΙΚΑ
3-4 κολοκυθάκια
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τα κολοκυθάκια και τα κόβετε κατά μήκος σε λεπτές φέτες. Ψήνετε τα κολοκυθάκια και τα αφήνετε μέχρι να ροδίσουν περίπου 3-4 λεπτά. Όταν είναι έτοιμες οι φέτες, τις βγάζετε και τις απλώνετε σε ένα μεγάλο πιάτο ή πιατέλα έτσι ώστε μα μην είναι η μια φέτα πάνω στην άλλη. Ρίχνετε από πάνω λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να κρυώσουν λίγο. Στο μεταξύ πλένετε την πιπεριά, την ανοίγετε, καθαρίζετε τα σπόρια της και την ψιλοκόβετε. Την πασπαλίζετε πάνω από την πιατέλα με τα κολοκυθάκια. Μετά ψιλοκόβετε το σκόρδο και το πασπαλίζετε και αυτό από πάνω. Τελειώνετε με λίγο ελαιόλαδο και την σερβίρετε είτε σαν ορεκτικό είτε σαν συνοδευτικό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου