ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζ. ρύζι κίτρινο
1 φλιτζ. καλαμπόκι
1/2 φλιτζ. αρακά βρασμένο
4 φέτες γαλοπούλα βραστή
ή καπνιστή ψιλοκ.
1 καρότο
λίγο μαιντανό
1/2 πιπεριά πράσινη
αλάτι και πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣ
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
ή κουτ. κέτσαπ
2 κουτ. σούπας μαγιονέζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το ρύζι γαι 20 λεπτά περίπου και το αφήνουμε να κρυώσει. Φτιάχνουμε τη σος. Ψιλοκόβουμε τα παραπάνω υλικά ( εκτός τον αρακά) και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Περιχύνουμε με την έτοιμη σος.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου