ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό κιμά
ψίχα ψωμιού ξερή
νερό
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 κουταλιές βούτυρο
2 αυγά
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκ.
1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
ξύδι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκεύετε την ψίχα ψωμιού σε νερό. Την στίβετε καλά. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε στο βούτυρο. Το αφήνετε να κρυώσει και το ρίχνετε στον κιμά μαζί με τα αυγά, τον δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, 2 κουταλιές ξύδι και την ψίχα ψωμιού. Ζυμώνετε καλά το μίγμα και το πλάθετε σε κεφτέδες. Τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου