ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ


ΥΛΙΚΑ

1/2 δόση ζύμη για πίτσα( βλέπε συνταγή)
1 φλιτζ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
125 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες
1 1/2 φλιτζ. τσαγιού φέτα σε κύβους
1 χωριάτικο λουκάνικο σε ψιλές φέτες
4 μανιτάρια σε φέτες
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελιές ψιλοκ.
1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
1 κρεμμύδι σε ροδέλες



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πασπαλίζουμε ένα ταψί με αλεύρι. Ανοίγουμε τη ζύμη σε κυκλικό σχήμα μέχρι να αποκτήσει πάχος περίπου 0,5 εκ. και την απλώνουμε στο ταψί. Απλώνουμε τη σάλτσα στη ζύμη, πασπαλίζουμε επάνω τη φέτα και τη μοτσαρέλα. Στρώνουμε τις φέτες του λουκάνικου, τα μανιτάρια και τις ελιές. Πάνω από αυτά προσθέτουμε τις ροδέλες του κρεμμυδιού και της πιπεριάς. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς και τοποθετούμε το ταψί μέσα για 15-20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η πίτσα.

Σχόλια