ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό πατάτες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκ.
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκ.
2-3 κλωναράκια μαιντανό ψιλοκ.
1 φλιτζ. μαγιονέζα
1 κουτ, σούπας μουστάρδα
αλάτι
άσπρο πιπέρι







ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε καλά τις πατάτες χωρίς να τις καθαρίσετε. Τις βάζετε σε μια κατσαρόλα όπου έχετε βάλει νερό και αλάτι. Όταν τρυπιούνται με ένα πηρούνι, τις βγάζετε από την κατσαρόλα και τις αφήνετε να κρυώσουν. Τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια.  Τις βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ξερό κρεμμύδι, το μαιντανό ρίχνετε αλατοπίπερο και τα ανακατεύετε. Σε ένα μικρό μπολ βάζετε την μουστάρδα και την μαγιονέζα τα ανακατεύετε και όταν το μίγμα γίνει ομοιόμορφο περιχύνετε με αυτό την σαλάτα, την ανακατεύετε ελαφρά και την σερβίρετε.

Σχόλια