
ΥΛΙΚΑ
350 γρ. μακαρόνια
1 κλαδάκι φρέσκο δενδρολίβανο
250 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουταλιές λάδι
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζετε το σκόρδο ολόκληρο σε ένα κατσαρολάκι στο λάδι, προσθέτετε τα ντοματάκια στργγισμένα, το δενδρολίβανο, αλατίζετε και αφήνετε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά. Στο μεταξύ βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζετε και τα περιχύνετε με την σάλτσα αφού αφαιρέσετε το σκόρδο και το δενδρολίβανο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου