ΥΛΙΚΑ
500 γρ. βίδες
250 γρ. μαγιονέζα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πορτοκαλί πιπεριά
2 κονσέρβες τόνο σε νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όσο βράζουν τα μακαρόνια ψιλοκόβουμε σε τετραγωνάκια τις πιπεριές. Αφού στραγγίξουμε τα μακαρόνια τα αφήνουμε να κρυώσουν. Στραγγίζουμε καλά τον τόνο και τον κόβουμε με ένα πηρούνι σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα μπολ βάζουμε εναλλάξ λίγο-λίγο τα υλικά μας: μακαρόνια, πιπεριές, μαγιονέζα, τόνο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά. Τη βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα τουλάχιστον πριν την σερβίρουμε έτσι ώστε να δέσουν οι γεύσεις και να είναι δροσερή.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου