ΥΛΙΚΑ
2-3 αυγά
1 κουτ. γλυκού κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκ.
μαιντανό
εστραγκόν
1 κουτ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
15 γρ. βούτυρο για το τηγάνι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τα μυρωδικά και το τυρί και τα ξαναχτυπάμε ακόμα μια φορά ώστε να ανακατευτούν τα υλικά. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το μίγμα των αυγών. Το ανακατεύουμε για 1 λεπτό γέρνοντας το τηγάνι και σηκώνοντας τις άκρες της ομελέτας έτσι ώστε το υγρό να τρέξει από κάτω. 'Οταν το αυγό πήξει και ροδίσει από κάτω την αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο και την ξαναρίχνουμε στο τηγάνι για να ψηθεί και από την άλλη μεριά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου