ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κολοκυθάκια
4 αυγά
250 γρ. τυρί τριμμένο
μαιντανό ψιλοκ.
δυόσμο ψιλοκ.
λάδι για το τηγάνισμα
αλεύρι
αλάτι και πιπέρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε τα κολοκύθια, τα περνάμε από τον τρίφτη, τα αφήνουμε στο τρυπητό να στραγγίξουν και τα πατάμε λίγο με τα χέρια μας να βγάλουν τα υγρά τους. Βάζουμε το στραγγισμένο πολτό σε μια λεκάνη, ρίχνουμε το μαιντανό και το δυόσμο, το τυρί τριμμένο, τα αυγά χτυπημένα, αλάτι, πιπέρι και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε σιγά-σιγά αλεύρι και ανακατεύουμε ώσπου να γίνει πηχτός χυλός. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να κάψει παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα, τις ρίχνουμε στο τηγάνι και τις τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές.