ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σουπιές
750 γρ. σπανάκι
2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
1 κρεμμύδι
2 φλιτζ. του καφέ λάδι
1/2 κουτ. γλυκού κόλιαντρο σε σκόνη
άνηθο
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις σουπιές και τις κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μαζί με τις σουπιές. Μετά προσθέτουμε το ανάλογο νερό και ρίχνουμε το σπανάκι αφού πρώτα το πλύνουμε και το κόψουμε σε κομμάτια. Όταν πάρει μια-δυο βράσεις και κάτσει το σπανάκι ρίχνουμε τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό. Βάζουμε το αλάτι, πιπέρι, το κόλιαντρο και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να πιουν το νερό και να δέσει η σάλτσα.