ΥΛΙΚΑ
600 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο σε φέτες
2 κρεμμύδια
1 κουτ. σούπας λάδι
1 κουτ. σούπας πελτέ
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι, ρίχνουμε το κρεμμύδι σε φέτες και τα κομμάτια του συκωτιού. Τσιγαρίζουμε μέχρι το συκώτι να αλλάξει χρώμα. Τότε ρίχνουμε τον πελτέ που έχουμε διαλύσει σε μια κούπα νερό και αλατοπιπερώνουμε. Αδειάζουμε όλο το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ένα ταψί ή πυρέξ και ψήνουμε σε χαμηλό φούρνο για 1 έως 1 1/2 ώρα περίπου.