ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό φέτες ψάρι άσπρο
2 κρεμμύδια τριμμένα
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1/2 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη
4 κολοκυθάκια χοντροκομμένα
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. 'Οταν αρχίσουν να παίρνουν χρώμα ρίχνουμε το αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και προσθέτουμε και τα κολοκυθάκια. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράση για 15 λεπτά. Βάζουμε τις φέτες του ψαριού τη μια δίπλα στην άλλη σε μια στρώση και τις αφήνουμε να βράσουν χωρίς σκέπασμα για 10 λεπτά. Κατόπιν τις γυρίζουμε από την άλλη μεριά και τις βράζουμε για 10 λεπτά ακόμη.