ΥΛΙΚΑ
6 αυγά ( χωριστά οι κρόκοι με τα ασπράδια)
1/4 φλιτ. τσαγιού ζάχαρη
2 φλιτζ. αλεύρι
2 φλιτζ. τσαγιού κρασί γλυκό
κανελοζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς. Χτυπάμε τους κρόκους με το 3/4 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη και όταν πάρουν ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα ρίχνουμε και το αλεύρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Τέλος ρίχνουμε τα ασπράδια χτυπημένα μαρέγκα. Βάζουμε τη ζύμη σε ένα τετράγωνο ταψί που έχουμε ντύσει με λαδόχαρτο και το ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει και αφαιρόυμε το χαρτί. Στο μεταξύ σε μια κατσαρόλα βάζουμε την υπόλοιπη ζάχαρη με 2 κουταλιές νερό σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνει καραμέλα. Ρίχνουμε το κρασί και ανακατεύουμε καλά για να λιώσει η καραμέλα. Κόβουμε τα μπισκότα στρογγυλά. Βουτάμε τα κομμάτια στο κρασί, τα τυλίγουμε στην κανελοζάχαρη και τα αφήνουμε να στεγνώσουν σε δροσερό μέρος.