ΥΛΙΚΑ
1 κιλό σουπιές μικρές
3-4 κρεμμύδια μέτρια
1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
1 ποτήρι κρασί αρετσίνωτο
μαιντανό ψιλοκ.
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις σουπιές. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και τα ξανθίζουμε σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Προσθέτουμε τα κομμάτια από τις σουπιές και τα γιαχνίζουμε με το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το κρασί. 1 ποτήρι νερό, τον μαιντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν βράση. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσουν ώσπου να ψηθούν εντελώς να μείνουν μόνο με την σάλτσα τους.