ΥΛΙΚΑ
500 γρ. σιμιγδάλι
250 γρ. λάδι
150 γρ. αμύγδαλα
250 γρ. μέλι
1 ποτήρι νερό
κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά το λάδι. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι καθώς και τα αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κομμένα στα δύο ή σε περισσότερα κομμάτια. Τα ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα καφέ. Σε μια άλλη κατσαρόλα διαλύουμε το μέλι με το νερό. Όταν πάρει μια -δυο βράσεις, το ρίχνουμε στο σιμιγδάλι και τα ανακατεύουμε μέχρι να πιει το μέλι και το νερό. Όταν πήξει τον τραβάμε από τη φωτιά και γεμίζουμε μια φόρμα. Πιέζουμε το υλικό μέσα στη φόρμα. Ύστερα τον αφήνουμε να κρυώσει καλά. Μετά τον αναποδογυρίζουμε για να βγει από τη φόρμα και τον σερβίρουμε πασπαλίζοντας τον με κανέλα.