ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κολοκυθοκορφάδες
4 κουτ. σούπας αλεύρι
2 αυγά χτυπημένα
200 γρ. τυρί φέτα
δυόσμος ψιλοκ.
λάδι για το τηγάνι
αλάτι και πιπέρι κόκκινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το τυρί σε πολύ μικρά κομμάτια και το ανακατεύουμε με το ψιλοκομμένο δυόσμο και το πιπέρι. Αλατίζουμε ελαφρά λόγω της φέτας. Κόβουμε και καθαρίζουμε τις κολοκυθοκορφάδες. Μέσα σε κάθε λουλούδι βάζουμε λίγο από το μίγμα του τυριού. Τις αλευρώνουμε, τις βουτάμε στο αυγό και τις τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι, γυρίζοντας τες μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σερβίρονται ζεστοί.