ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι
3 πιπεριές χρωματιστές
2 κρεμμύδια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
1 ντοματάκι κονκασέ
λάδι
μπαχάρι
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μέχρι να καλύψουμε τον πάτο και τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Αφού κόψουμε τα λαχανικά μας σε ροδέλες τα τσιγαρίζουμε και αυτά μαζί με το μοσχάρι για ένα λεπτό. Ρίχνουμε την ντομάτα και νερό μέχρι να καλύψει το μοσχάρι. Περιμένουμε να πάρει βράση και χαμηλώνουμε την φωτιά στο μισό. Σιγοβράζουμε για 2ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Μισή ώρα πριν γίνει το φαγητό προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το μπαχάρι.