ΥΛΙΚΑ
700 γρ. χοιρινό μπούτι σε μπουκιές
8 ντομάτες τριμμένες
3 κρεμμύδια τριμμένα
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 πιπεριά καυτερή ψιλοκ.
1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκ.
αλεύρι
λάδι
αλάτι και πιπέρι
ΥΛΙΚΑ ΣΑΛΤΣΑΣ
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκ.
2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
2 κουτ. σούπας κρύο νερό
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κρέας, τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα,το μαιντανό, την πιπεριά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά μας, σκεπάζουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστούν όλα τα υλικά για 8 ώρες το λιγότερο. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και παίρνοντας ένα-ένα κομμάτι κρέας το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει. Το τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει. Για την σάλτσα γιαουρτιού βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και χτυπάμε με σύρμα ή με ένα πηρούνι για 2-3 λεπτά μέχρι να ενωθούν. Παγώνουμε την σως για 1 ώρα και την ανακατεύουμε πριν την σερβίρουμε.