ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1 κρεμμύδι
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
λίγο χυμό ντομάτας
2-3 πιπεριές πράσινες
5-6 σταγόνες ταμπάσκο
ή μια πιπεριά καυτερή
λάδι
αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε το κρέας το βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό και το ξαφρίζουμε. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για να τσιγαριστεί. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρέας να τσιγαριστεί και αυτό. Μόλις πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, ρίχνουμε τα ντοματάκια, το χυμό ντομάτας,αλάτι,το ταμπάσκο, λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Όταν μαλακώσει λίγο ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες μπαστουνάκια και αφήνουμε να βράσει ώσπου να μαλακώσει τελείως το κρέας. Σερβίρουμε με μακαρόνια ή με ρύζι.