ΥΛΙΚΑ
1 μπούτι αρνιού
2-3 σκελίδες σκόρδο
βούτυρο
ρίγανη
λεμόνι
κεφαλοτύρι σε κύβους
αλάτι και πιπέρι
λαδόκολλα
αλουμινόχαρτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε το μπούτι, το σκουπίζετε και κόβετε το κότσι. Ανοίγετε μερικές τρύπες σε διάφορα σημεία και μπήγετε μέσα κομμάτια σκόρδου. Μετά κοπανίζετε μια σκελίδα σκόρδου με λίγη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, προσθέτετε χυμό λεμονιού και με αυτό το μίγμα αλείφετε το μπούτι του αρνιού και το τυλίγετε μαζί με το κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους σε διπλό λαδόχαρτο. Μετά το τυλίγετε και στο αλουμινόχαρτο και το δένετε σφικτά με σπάγγο. Το ψήνετε σε φούρνο σιγανό για 1 1/2 έως 2 1/2 ώρες. Όταν μισοκρυώσει το ξετυλίγετε από το χαρτί και το σερβίρετε κομμένο σε΄φέτες μαζί με πατάτες φούρνου ή τηγανιτές ή με πουρέ και με μια σαλάτα.