ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΥΛΙΚΑ

230 γρ. ταραμά λευκό
230 γρ. ψίχα ψωμιού βρεγμένη
5 κουτ. σούπας αλεύρι
μαιντανό ψιλοκ.
άνηθο ψιλοκ.
δυόσμο  ψιλοκ.
1/2 κρεμμύδι τριμμένο
πιπέρι
λάδι για το τηγάνι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξαλμυρίζουμε τον ταραμά. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι. Ζυμώνουμε τον ταραμά με την ψίχα του ψωμιού. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον άνηθο, το πιπέρι, τον μαιντανό και το αλεύρι ώσπου να γίνει μια σφικτή ζύμη. Πλάθουμε την ζύμη σε κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.