ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


ΥΛΙΚΑ

1 1/2 κιλό πατάτες
4 καρότα
2 πράσα
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 ντοματάκι κονκασέ
μαιντανό
αλάτι και πιπέρι
λίγη ζάχαρη
λάδι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τα λαχανικά και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες, τα πράσα και τα καρότα σε χοντρές ροδέλες, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τον μαιντανό ψιλοκομμένο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε τα λαχανικά. Προσθέτουμε το κονκασέ ντομάτας με την ζάχαρη, λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει με σκεπασμένη κατσαρόλα.Ελέγχουμε τακτικά το φαγητό αν χρειάζεται νερό και το αφήνουμε μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.